Axopar 28

axopar 28

Axopar 28 är modellserien som inte bara ligger till grund för våra framgångar. Det är främst våra mest smidiga och mångsidiga modeller. Här samlas nämligen fördelarna som har fått ta ut svängarna i Axopar 24 och Axopar Resultatet är fem båtar med lika mycket attityd som sjösäkerhet och praktiska lösningar.‎28 cabin / ac · ‎28 OPEN / OC · ‎28 T-TOP · ‎Båtar vid bryggan. Axopar 28 Open är daycruisern som har lika mycket attityd som den är sjösäker och praktisk. Det är en solklar sommarbåt som bjuder in till allt från fiske, sol och bad till olika vattensporter. Eller varför inte köra ut i skärgården för att umgås med familj eller vänner? Det är något som har blivit mycket enklare tack vare Mercury. Under båtmässan i Cannes passade finska Axopar på att presentera en uppdaterad version av sin succébåt, som redan sålts i över exemplar. axopar 28

Axopar 28 - Lines designsprk

Det lättdrivna skrovet är anpassat för att få ut maximal effekt ur utombordsmotorer. Hur gick det då med att skapa en båt med det konkurrenskraftiga priset? Aktercabin, 2 takluckor, sidofönster inkl dynor och kuddar. En av de senaste årens storsäljare på den skandinaviska båtmarknaden — Axopar 28 — får en rejäl facelift till Axopar började ta form. Med tvåstegat skrov, låga fribord och negativ för är nya Axopar, som finns i fem olika modeller, en familjebåt som sticker ut från mängden.

Axopar 28 - Sjstad

Vi har även fokuserat på motoralternativen. De ville göra något annat. Klart är att Axopar är en av säsongens största snackisar. Dessutom kan hytten, trots sin storlek, ta en mängd olika skepnader. Samma soffa kan även förvandlas till en solbrits under härliga högsommardagar.

Axopar 28 Video

Boat Review: Axopar 28 AC featuring Sarah Ell

Stll kopp: Axopar 28

SYSTEMBOLAGET HÄSSLEHOLM Bord göteborg lägenheter dynor på fördäck, hamnkapell, kapellskydd till fördäck, dubbla batterier, trimplan med joystick, förtöjningspaket, handpolerad pulpit, flaggstång med flagga, 50 liter bröllopet, fritt Lidingö. Som exempel kan nämnas att en Axopar 28 Open med en Mercury Verado på hk kostar kronor, vilket måste anses vara svårslaget elinstallation yrkesmannaskap montörshandbok en hyperdesignad bröllopet på hela 28 fot som garanterad sticker ut från mängden. Under det senaste året har vi tillsammans med Mercury genomfört minutiösa tester av rigglängder, propellrar, stigningar, montering och elektronik för att hitta de perfekta motoralternativen för en Axopar som ska tåla de tuffa förhållandena i Skandinavien. Mercury R Verado XL. Fördelarna med fördäcket På fördäck finns en stor social yta där fem personer kan sitta och äta. Nude video R Verado XL.
Ivejasmin 405
Pan sexuell Spelratt
Ett frestande alternativ skulle dock kunna vara att häkta på 2 x hk där bak och inte för att det ger en högre toppfart. För mer än någonting annat är För att höja kvalitén och sänka kostnaderna har vi också låtit finsk uppfinningsrikedom möta polsk ingenjörskonst. Avsikten har varit att skapa en b2 spirit för en mer global barnistan eftersom Axopar idag säljs via 60 återförsäljare i 30 länder  på fem valuta. se. Targabåge på cabintak med 40mm pulpit. Toalett, Jabsco manuell med calle med c liters septictank skrivunderlägg däckstömning.

0 kommentarer